росія вручає медалі за розстріли українців - СБУ

росія вручає медалі за розстріли українців - СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає, що вбив 25 мирних жителів та хизується, що його нагородили медаллю.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

“росія усіляко заохочує звірства своїх військових і вручає їм медалі за розстріл мирних українців. Це підтверджує чергова розмова двох родичів-загарбників, які вихвалялися своїми “здобутками” на війні. Вони обговорюють, що холоднокровно розстріляли 25 цивільних осіб…”, - ідеться в повідомленні.

“Тут у нас было двадцать пять гражданских, они выезжали автобусом. Убили”, – зізнається один із ворогів.

Інший вихваляється своїми планами зґвалтувати українку, і називає це “побаченням”. “Я тут девушку встретил, думаю с ней на свидание сходить. На двоих. Укроп отказался. Она у нас тут сидит. Привязанная”, – говорить інший росіянин, сміючись.

В СБУ заявили, що російським військовим недовго лишилося радісно хизуватись своїми звірствами, за кожен злочин доведеться відповідати.

Читайте також: Мобілізовані з «ЛНР» масово здаються українським військовим - СБУ

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило аудіоперехоплення розмови росіян, в якому йдеться про наказ убити усіх українських військовополонених у районі Попасної Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-