Залужний розповів про двох загиблих морських піхотинців

Залужний розповів про двох загиблих морських піхотинців

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний оприлюднив імена двох загиблих воїнів 503-го окремого батальйону морської піхоти.

Про це він повідомив на своїй сторінці Фейсбук, передає Укрінформ.

«Подивіться в обличчя тим, чиї імена вже можна назвати. Богдан Вацик, 29 років, сержант 503-го окремого батальйону морської піхоти. Родом з Волині, у війську — з 2010 року. Зниклий безвісти. Був поранений, потрапив в оточення під час бою 9 березня поблизу селища Верхньоторецьке на Донеччині.

Ігнат Калафатов, 20 років, матрос 503-го окремого батальйону морської піхоти. Загинув у бою поблизу селища Верхньоторецьке Донецької області. Запам’ятався побратимам гарним бійцем, який не розлучався на спостережному пості з трубою розвідника — найперше вважав її зброєю, а не автомат. Нагороджений Орденом «За мужність» 3 ступеня», - повідомив Залужний, додавши, що в інтерв’ю Reporters український захисник розповів про плани після перемоги зробити пропозицію дівчині і одружитися.

«В очах наших воїнів - відвага і гідність. Спокійна впевненість людей, які воюють за своє. Ціна свободи висока. Вічна пам’ять загиблим! Уклін і шана живим!», - зазначив Головнокомандувач.

Читайте також: Залужний провів переговори з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-