Данілов - про удар ЗСУ по Керченському мосту: Якщо буде можливість, ми це зробимо

Данілов - про удар ЗСУ по Керченському мосту: Якщо буде можливість, ми це зробимо

Укрінформ
Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що удар ЗСУ по Керченському мосту у Криму можливий.

Про це він сказав в ефірі радіо НВ, передає Укрінформ.

"Якби у нас була спроможність це зробити, ми б це вже зробили. Якщо буде можливість це зробити, ми це обов’язково зробимо", - сказав він.

Крім того, відповідаючи на запитання, чи вірить він у гарантів безпеки, Данілов зауважив, що "гарантії нашої безпеки — це три складові. Перша — це наші свідомі громадяни. Друга — це наше військо, весь сектор безпеки і оборони. Третя — наша зброя. Це три компоненти, в які я вірю".

Читайте також: Великий наступ росії на Донбасі ще не почався, ворог перевіряє сили ЗСУ — Данілов

Решта, за його словами — "всі ці цяцянки-обіцянки, які нам кажуть люди, які знаходяться при владі, (не тривалі): влада змінилася і вони кажуть: «Це ж не ми підписували, був інший президент». Крім того, кожна країна (гарантії безпеки) потім читає по-своєму", - сказав секретар РНБО.

Данілов заявив, що вірить тільки в наш народ, в Збройні сили і в нашу зброю, яка сьогодні довела на полі бою, що є однією з найкращих в світі. "Багато засумували, коли ми прибрали "Москву" (російський крейсер - ред.) саме нашими українськими ракетами", - додав він.

Читайте також: Знищений «Нептунами» крейсер «Москва» мав захопити Одесу - матір вцілілого моряка

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-