Батьки російських мародерів називають своїх синів «спонсорами»

Батьки російських мародерів називають своїх синів «спонсорами»

Аудіо
Укрінформ
Перехоплені розмови російських військових свідчать про те, що батьки загарбників розглядають війну в Україні як шанс розбагатіти.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Зокрема, спецслужба перехопила розмову російського солдата, який наразі перебуває під Харковом, якому батько каже: "Не высовывайся! Мой спонсор должен нарубить бабла и приехать домой".

Чоловік рекомендує синові не звертати увагу на низьку зарплату, а нестачу грошей компенсувати дорогими автомобілями: "разбирайте мерседесы, у них запчасти дорогие".

Військовий рф зізнається, що й сам про це думав, але командири або забирать машини собі і катаються, або розстрілюють з автоматів.

Читайте також: «Приеду, накатаю том в военную прокуратуру»: рашисти готові бунтувати проти командирів

Однак батько дав нову пораду: "Снимите генератор. Генератор на "мерс" и "аудюху" стоит тыщ 10-20. Прикопай десяток генераторов - это 200 тысяч".

Чоловіка так затьмарила жага розбагатіти, що він навіть не припускає, що "прикопати" можуть його власного сина, зауважують в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, телефонні розмови російських військових, які перехопила СБУ, свідчать про те, що родичі росіян чекають їх не з перемогою, а з награбованими речами. Мародерство росіяни називають "спецоперацією із зачистки будинків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-