«Приеду, накатаю том в военную прокуратуру»: рашисти готові бунтувати проти командирів

«Приеду, накатаю том в военную прокуратуру»: рашисти готові бунтувати проти командирів

Аудіо
Укрінформ
Російські солдати озлоблені на власне керівництво і частина з них готова бунтувати проти своїх командирів.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Фейсбуці.

"Телефонні розмови ворога, які вдалося перехопити СБУ, свідчать, що російські солдати настільки озлоблені на власне керівництво, що обирають з-поміж двох варіантів: розстріляти його на місці або дочекатися приїзду додому і написати “цілий том” заяв у військову прокуратуру російської федерації", - ідеться у повідомленні.

Один із російських військових розповідає братові про страшні бої, потрапляння в кільце, і те, як їх забули на три доби у лісі без води та їжі.

Він скаржиться, що командири дають накази стріляти по всіх цивільних і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.

Військові російської федерації вражені тим, що їхнє керівництво розікрало ресурси, які виділили на всіх: “Наше командование, они получили провизию: сигареты, питание… Знаешь, что они сделали? Руководство наше съе**лось, на**й, нас кинуло и съе**лось. И мы не знаем даже, где они”.

Читайте також: Керівництво рф наказало «зрівняти із землею» Азовсталь – СБУ перехопила розмову

“Брат радить загарбнику швидко з’ясувати стосунки з командирами, просто “постреляйте их на**й, да и всё”. Та останній ще сумнівається: “Я приеду, так в военную прокуратуру целый том накатаю. Надо по-любому с прокуратурой связываться”, - зазначили в СБУ.

У спецслужбі підкреслили, що поки ворог вагається, українські правоохоронні органи документують усі їхні звірства на території України та нагадують, що відповідати доведеться усім причетним.

Як повідомляв Укрінформ, 19 квітня Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва "зрівняти із землею" завод "Азовсталь" у Маріуполі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-