Під Миколаєвом деякі підрозділи ворога втратили понад 70% особового складу

Під Миколаєвом деякі підрозділи ворога втратили понад 70% особового складу

Аудіо
Укрінформ
Під Миколаєвом деякі підрозділи російської федерації втратили понад 70% особового складу. 

Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників, які є у розпорядженні СБУ, передає Укрінформ. 

«У нашего полка самые большие потери, бл*дь. Нас почти не осталось. Нас было тысяча с чем-то человек, осталось четыреста где-то», – розповідає окупант своїй дружині.

За його словами, вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу, у них «почав їхати дах», а єдине, чим вони зараз займаються – втікають від українських воїнів.

Читайте також: Перехоплення СБУ: росія обстріляла село у Брянській області та звинуватила Україну

«Высунулся - пули над башкой! Мы начали убегать, по нам «Град» в ж*пу лупит. С одной стороны арта кроет, а с другой, через железную дорогу, – перестрелка начинается. Еб*ть, думаю, мы в кольце. Снова убегал, бл*дь», - жаліється загарбник. 

В СБУ уточнили, що після такого російський військовий вже думає не про захоплення України, а про плани повернутися додому та розірвати контракт: «Второй раз я сюда не поеду!».

Як повідомлялося, українські захисники знищили з початку повномасштабної війни російської федерації проти України близько 20 600 загарбників. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-