Перехоплення СБУ: росія обстріляла село у Брянській області та звинуватила Україну

Перехоплення СБУ: росія обстріляла село у Брянській області та звинуватила Україну

Аудіо
Укрінформ
рф сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, щоб звинуватити у цьому Україну.

Це підтверджують свіжі перехоплення телефонних розмов російських загарбників, які є у розпорядженні Служби безпеки України, передає Укрінформ з посиланням на повідомлення СБУ у Телеграмі.

«Это наши херачат», – пояснює своїй дружині російський загарбник, який зараз перебуває у Донецькій області.

На її запитання «навіщо так робити?» відповідає просто: «Так надо. Так делают для того, чтобы типа хохлы провоцируют. И вот поэтому попадают».

Очевидно, що Кремлю байдужі не лише її військові, а й цивільні росіяни, які також постраждали від обстрілу військ РФ, зазначають в СБУ.

«Такая же х*рня была и в чеченскую войну. Квартиры взрывали в Москве, типа, что это террористы. На самом деле это ФСБшники. Просто сейчас они (Україна – ред.) никак не могли достреливать с такого расстояния до Климово», – додає окупант.

Він говорить, що після такого вирішив написати відмову від подальшої участі в бойових діях на території України.

Як повідомлялося, за даними української розвідки, у РФ планують завдати ракетно-бомбових ударів по Бєлгороду або одному з міст Криму, щоб звинуватити Збройні сили України та добровольчі батальйони. У ГУР Міноборони зазначили, що влада РФ активно розганяє антиукраїнську істерію.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-