Загарбники обстріляли «Ураганами» Очаків

Загарбники обстріляли «Ураганами» Очаків

Укрінформ
По місту Очакову на Миколаївщині російські загарбники відкривали вогонь системами залпового вогню «Ураган» - жертв немає.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На Херсонсько-Миколаївському напрямку ворог не полишає спроб посунути свої позиції до кордонів Херсонщини, а по Миколаївщині наносить ракетні удари. Силами ППО ракету знищено. По Очакову було відкрито вогонь системами залпового вогню «Ураган» із забороненими міжнародними конвенціями касетними снарядами. Зафіксовано влучання в житлові квартали, жертв серед місцевого населення немає», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі продовжує блокувати судноплавство та тиснути загрозами ракетних ударів. Це періодично підтверджується сигналами тривоги. Висадка десанту не виключена, але малоймовірна.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: за минулу добу поранені 13 людей

24 лютого за наказом президента росії володимира путіна розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-