Мрії рашистів: поранення в Україні, три мільйони від рф та «уйти в отрыв» - СБУ

Мрії рашистів: поранення в Україні, три мільйони від рф та «уйти в отрыв» - СБУ

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила розмову російського військового з дружиною, в якій він мріє про поранення, отримання виплати і повернення додому.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

"У той час як путін уже 54 день мріє захопити Україну за 3 дні, бажання його солдатів – більш приземлені: поранення, отримання виплат і повернення додому", - зазначають в СБУ.

"Осколок в ногу, два месяца промучался, у тебя достали, зашили, оклемался. Даже если в руку, ну ничего страшного… Даже если прихрамываешь, зато три миллиона…", – говорить російський вояка дружині. Вона не приховує своєї радості від такої перспективи "розбагатіти". І "майбутні мільйонери" уже знають, як витратять гроші. Судячи з розмови, на це потрібно буквально декілька днів", - підкреслюють у Службі безпеки України.

Читайте також: росіяни впритул розстрілюють українських жінок – СБУ перехопила розмову

"Покупаю себе машину, тебе покупаем! Как ты хотела, на автомате какую-нибудь. Мы сразу тебе и мне купим права, едем в бутик какой-нибудь, одеваемся там тысяч на 500, и уходим в конкретный отрыв", – фантазує ворог.

За офіційними даними Міністерства оборони, українські захисники знищили уже понад 20 тисяч російських загарбників-фантазерів (станом на 18 квітня знищено 20 600 росіян - ред.), наголошують в СБУ.

"І у окупанта з аудіозапису є дуже великі шанси поповнити цей список", - підкреслюють у спецслужбі.

Читайте також: СБУ затримала колаборанта, раніше звільненого з Кабміну за хуліганство

Як повідомляв Укрінформ, СБУ знайшла у телефоні загиблого росіянина передсмертне послання рідному брату із закликом не їхати на війну в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-