росіяни впритул розстрілюють українських жінок – СБУ перехопила розмову

росіяни впритул розстрілюють українських жінок – СБУ перехопила розмову

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила розмову російського військового з дружиною, в якій він розповідає про вбивства українських жінок.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

«З’являються нові свідчення звірств окупантів стосовно мирного населення. Рашисти зізнаються, що впритул розстрілюють українських жінок. Роблять це з особливим цинізмом, випускаючи по декілька куль навіть в бездиханні тіла своїх жертв», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в одній з перехоплених спецслужбою розмов «герой», мобілізований росіянами з так званої «лнр», розповідає дружині про жорстоке вбивство його колегами українки: «…там баба лежит какая-то, …башка простреленная, лежит, дергается. В голове дырка… Позвали еще, он еще раз стрельнул, она еще лежит-дергается, он еще раз стрельнул».

Як з’ясувалося, єдиною провиною жінки було те, що «у нее, типа, брат в «Азове».

Вояк нібито обурюється такою поведінкою, але жодним чином не завадив цьому злочину, лише порадив хоч закопати вбиту, зазначають в СБУ.

Читайте також: СБУ затримала колаборанта, раніше звільненого з Кабміну за хуліганство

Як повідомлялося, Служба безпеки України з початку повномасштабного вторгнення російської федерації виявила майже 100 диверсійно-розвідувальних груп і затримала понад 300 колаборантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-