Скадовська міська рада відмовилася співпрацювати із російськими загарбниками

Скадовська міська рада відмовилася співпрацювати із російськими загарбниками

Укрінформ
У тимчасово захопленому Скадовську на Херсонщині, над міською радою, загарбники зняли український прапор, натомість вивісили російський триколор.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку у Скадовську окупанти зняли прапори України з будівлі міської ради та з флагштока в центрі міста. Причепили свої триколори. Тим самим вони говорять, що в подальшому вони несуть повну відповідальність за все, що відбувається в місті та громаді», – написав Яковлєв.

Він додав, що Скадовська міська рада не буде співпрацювати з окупантами, тому відсьогодні жоден працівник виконкому не буде працювати в будівлі під ворожим прапором.

Як повідомляв Укрінформ, мер Скадовська Олександр Яковлєв, через погрози окупантів, виїхав із Херсонської області 6 квітня та працював дистанційно.

Читайте також: На Херсонщині обміняли чотирьох полонених окупантів на п'ятьох українських бійців

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-