У перший день вторгнення рф ніхто у світі не був певен того, що ми вистоїмо - Зеленський

У перший день вторгнення рф ніхто у світі не був певен того, що ми вистоїмо - Зеленський

Укрінформ
У перший день вторгнення рф в Україну ніхто у світі не був упевнений у тому, що ми вистоїмо.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Я пригадую перший день вторгнення рф, я пригадую, що мені говорили 24 лютого, в тому числі й сильні світу цього. М’яко кажучи, ніхто не був упевнений в тому, що ми вистоїмо. Всі співчували. Багато хто радив полишити країну, радили фактично здатися тиранії, але вони не знали нас, не знали, наскільки українці сміливі, наскільки ми цінуємо свободу та можливість жити так, як хочемо самі ми, а не люди, які керують так, що їхня армія вперше у житті бачила унітази та краде додому навіть звичайну побутову техніку», - сказав Зеленський.

Президент вкотре запевнив у тому, що російські загарбники відповідатимуть за все, що вони зробили Україні, за все зроблене проти нашого народу. Вони понесуть відповідальність за Бучу, за Краматорськ, за Волноваху, за Охтирку, за Гостомель, Бородянку, Ізюм, Маріуполь та всі інші прекрасні міста нашої держави і громадян України, яких російська армія відкинула у минуле, в той час, коли всі у світі говорили: «Ніколи знову». «Ось воно знову, ось воно зараз. І ми зробимо все, щоб воно було дійсно востаннє, бо питання про те, як гарантувати безпеку для України та Європи більше ніколи не буде риторичним», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський виклав відеоролик про наслідки війни рф в Україні

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-