Українців закликають не ходити до лісів і на водойми через загрозу мін

Українців закликають не ходити до лісів і на водойми через загрозу мін

Укрінформ
У Патрульній поліції Києва закликали громадян не ходити до лісу і уникати колишніх військових позицій.

Як передає Укрінформ, про це поліція повідомляє у Телеграмі.

«Друзі, задля вашої безпеки у жодному разі не ходіть у такі місця: на водойми та городи; до лісу та у поле; уникайте руїни та ділянки, які ще не розміновані. Ворог замінував все на своєму шляху. Будьте обережні та уникайте: колишні військові позиції та оборонні укріплення; ґрунтові дороги і узбіччя доріг із твердим покриттям», - наголошується в повідомленні.

Також правоохоронці радять громадянам уникати залишків військової техніки та покинуті будинки та споруди.

«Запам'ятайте: торкатися підозрілого предмета заборонено; не використовуйте поруч підозрілого предмета засоби радіозв'язку та телефони; удар, струс, тертя та нагрівання можуть спричинити вибух. Поінформуйте дитину про небезпеку завчасно. Ці правила має знати кожен», - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Як повідомлялося, в Україні триває 50-та доба повномасштабного вторгнення російської федерації, війська якої обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-