Війська рф з вертольотів обстріляли Золочів на Харківщині, поранені двоє дітей

Війська рф з вертольотів обстріляли Золочів на Харківщині, поранені двоє дітей

Укрінформ
На Харківщині російські війська обстріляли Золочівську громаду з вертольотів, двоє дітей отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Суспільне з посиланням на голову громади Віктора Коваленка.

«До обіду сьогодні дуже сильно обстріляли Золочів. Є зруйновані приватні будинки, підприємства. Потім обстріляли Одноробівку, це село нашої громади практично на кордоні з РФ. Там 8 пошкоджених і 4 повністю зруйнованих будинки. Після цього почали обстрілювати сусідню Олександрівку (також на кордоні з рф - ред.) Залетіли туди два російських вертольоти й почали гатити. Поранені двоє дітей — школярі 9 і 11 років. Поранення у шию, у стегно. Відправили у лікарню», - повідомив Коваленко.

Читайте також: росіяни обстріляли на Сумщині Велику Писарівку, де розміщений прикордонний пункт

Наразі, за інформацією від мешканців, в обстріляних селах немає електропостачання - пошкоджені лінії електропередачі.

Як повідомляв Укрінформ, Золочів на Харківщині обстрілювали неодноразово. Зокрема, 6 квітня загинула 1 людина, троє отримали поранення. Від початку війни і до сьогодні в громаді налічувалося 10 загиблих і 34 поранених (із них троє - діти). Пошкоджено десятки будинків та інфраструктура селища Золочів.

24 лютого за наказом президента росії путіна розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово окупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-