росіяни знову обстріляли Золочів на Харківщині, є загиблий і поранені

росіяни знову обстріляли Золочів на Харківщині, є загиблий і поранені

Фото
Укрінформ
Російські війська знову обстріляли селище Золочів на Харківщині, в результаті загинув 33-річний чоловік і троє людей отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне з посиланням на голову Золочівської громади Віктора Коваленка.

«Обстріл почався о пів на дванадцяту ночі, і десь пів години вони били. 18 будинків розбито, лікарню пошкоджено. Він (чоловік, що загинув) зі своєї хати перебігав у підвал до сусідів, оскільки свого не мав. І не добіг буквально півтора метра — вибухом відірвало ноги. Подружжя 65-66-річних сусідів, до яких він біг, дістало поранення. У чоловіка — легка рана, у жінки — середньої важкості, спина сильно посічена. Ще одній жінці, якій за 50 років, посікло осколками руку й бік», — повідомив голова громади.

Поранені — у лікарні. За словами Коваленка, обстріли Золочева не припиняються.

«У нас зараз щодня: і вранці, і вдень, і увечері. А взагалі від початку війни в нас 10 загиблих, 34 поранених, з них троє — діти», — повідомив Коваленко. За його словами, люди виїжджають з селища.

Обстрілюють селище з окупованого смт Козача Лопань у Дергачівському районі, звідти ж окупанти щоденно обстрілюють м. Дергачі.

Читайте також: У Лозовій обстрілами пошкоджені майже 200 будинків

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото Віктора Коваленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-