Українців попереджатимуть SMS-повідомленнями про міни та вибухівку

Українців попереджатимуть SMS-повідомленнями про міни та вибухівку

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України запустило смс-інформування громадян про небезпеку мін та вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм відомства.

«Мінреінтеграції у співпраці з операторами мобільного зв’язку ПрАТ «ВФ Україна» забезпечило SMS-інформування громадян України про небезпеку мін та вибухонебезпечних предметів, а також - правила безпечної поведінки у разі їх виявлення», - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, нині ситуація з мінуванням території нашої держави є надскладною. Ворог постійно залишає за собою мінні пастки та застосовує все більше видів вибухонебезпечних предметів на території України.

«Ваш один необережний крок, недостатня освіченість - можуть призвести до фатальних наслідків, оскільки міни та інші вибухонебезпечні предмети можуть знайтись будь-де. Тож, відтепер Мінреінтеграції за допомогою смс-інформування зможе розширити аудиторію і ознайомити більшу кількість населення України з основними правилами поводження з вибухонебезпечними предметами та попередити випадки травмування цивільних осіб», - додали у міністерстві.

Читайте також: У деокуповані райони Київщини радять повертатись не раніше кінця травня

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні оголошено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-