На Харківщині ЗСУ розбили колону танків за «наведенням» російського пропагандиста – журналіст

На Харківщині ЗСУ розбили колону танків за «наведенням» російського пропагандиста – журналіст

Відео
Укрінформ
На Харківщині, на Ізюмському напрямку, ЗСУ розбили колону танків Кантемирівської дивізії, яку у своєму відео показав російський пропагандист Олександр Коц.

Про це повідомив на своєму Ютуб-каналі головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов, який знаходиться у Харківській області, передає Укрінформ.

"12 квітня. Нова колона російських танків 4-ї гвардійської танкової Кантемирівської дивізії, парадної дивізії російських збройних сил, зайшла на схід України... Колона була повністю розбита, а цей Т-80 став трофеєм», - сказав Бутусов.

Він зазначив, що зовсім недавно цю колону, яка переправлялася через річку Сіверський Донець у районі Ізюму «для вирішального прориву», показав пропагандист Олександр Коц.

«Завдяки точним координатам, точному маршруту руху, переданому російськими пропагандистами, (колона) прямо потрапила в засідку Збройних сил України. Кілька танків знищено, а два танки українські воїни захопили, один з них – в абсолютно справному стані», - зазначив журналіст.

Читайте також: Десантники 25-ї бригади «покрошили» підрозділ терористів фейкової «днр»

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-