Якщо наздогнали, то мобілізували: в окупованому Луганську рашисти «полюють» на чоловіків

Якщо наздогнали, то мобілізували: в окупованому Луганську рашисти «полюють» на чоловіків

Відео
Укрінформ
В окупованому Луганську рашисти «полюють» на чоловіків віком 18 - 65 років, щоб відправити їх на війну з Україною. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Якщо наздогнали, то мобілізували - окупанти полюють на чоловіків. Окупаційна влада оголосила в Луганську чергову хвилю мобілізації чоловіків до 65 років… Орки оголосили справжнє полювання на чоловіче населення. рашисти, в прямому сенсі, бігають за чоловіками, щоб відправити на війну з Україною», - написав очільник області та опублікував відео, на якому можна побачити, як військові ганяються за хлопцем на вулиці.

Гайдай зазначив, що «бойовики російсько-фашистської федерації» проводять рейди по комунальних підприємствах і заводах для виявлення осіб призовного віку та примусово відправляють їх до військкоматів. Студенти останніх курсів та «заброньовані» - теж актуальні для відправки на війну.

Читайте також: рф планує теракти у себе, подасть це як помсту України «за Бучу та Краматорськ» - Буданов

Тому в окупованому Луганську на вулицях не побачити чоловіків, вони переховуються у квартирах, не підіймають слухавки з незнайомих номерів.

«Якщо хочете жити - одразу здавайтеся в полон!», - закликав керівник ОВА чоловіків, яких в окупованій Луганщині російські військові примусово відправляють на війну з Україною.

Читайте також: Окупанти хочуть «мобілізувати» кримських медиків на роботу в ОРДЛО

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ і Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-