У Сєвєродонецьку росіяни обстріляли школу та дві багатоповерхівки

У Сєвєродонецьку росіяни обстріляли школу та дві багатоповерхівки

Укрінформ
Школу та дві багатоповерхівки обстріляли росіяни 10 квітня зранку в Сєвєродонецьку на Луганщині, врятовано двох літніх людей.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Під щільний вогонь російської армії потрапили дві багатоповерхівки в новому районі міста, а також будівля середньої школи", - написав очільник ОВА.

В одному із під’їздів вщент вигоріли квартири із першого до п’ятого поверху. Пожежники локалізували загоряння та евакуювали двох місцевих жителів 1938 року народження, які ще залишались у цьому постраждалому не раз будинку. Ще одне займання після влучання російського снаряду сталося по-сусідству. Як наслідок, вигоріли три квартири на п’ятому поверсі. На щастя, без жертв. Постраждала і будівля однієї з розташованих поряд шкіл.

За минулу ніч також зруйновані два будинки в Лисичанську та Комишувасі-1.

Читайте також: Ворог обстрілює Луганщину: у Сєвєродонецьку загинула жінка, в Рубіжному - є поранені

Як повідомлялося, Луганська область регулярно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновані багато житлових будинків, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-