Зеленський: Мішень для росії - весь європейський проєкт

Зеленський: Мішень для росії - весь європейський проєкт

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що росія не планувала обмежуватися виключно Україною, мішенню її агресії був увесь європейський проєкт.

Про це Зеленський заявив у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«російська агресія не мала на меті обмежитися лише однією Україною. Лише руйнацією нашої свободи і нашого життя. Увесь європейський проєкт - ось мішень для росії», - зазначив Президент.

Він підкреслив, що завдання антивоєнної коаліції зараз цілком зрозуміле – швидше завершити цю війну, розпочату росією, визволити українську землю від загарбників і гарантувати безпеку Україні, а отже, - і безпеку демократії та свободи народів на сході Європи.

Читайте також: Зеленський: Стратегія захисту для кожної цивілізованої держави - тиснути на росію

«Саме тому це не просто моральний обовʼязок усіх демократичних держав, усіх сил Європи – підтримувати прагнення України до миру. Це, власне, стратегія захисту для кожної цивілізованої держави. Тиснути на росію якнайбільше, щоб якнайшвидше відновити мир і безпеку. Щоб якнайшвидше повернути силу міжнародному праву й зупинити катастрофу від застосування права сили. Катастрофу, яка неминуче вдарить по всіх», - наголосив Зеленський.

В Україні 45-й день триває повномасштабна війна. Війська російської федерації обстрілюють та знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстко вбивають українців.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-