На Донеччині від ворожих обстрілів за добу загинули 58 людей

На Донеччині від ворожих обстрілів за добу загинули 58 людей

Укрінформ
В Авдіївці на Донеччині російські загарбники вбили сім’ю із чотирьох людей, а загалом за 8 квітня в області від обстрілів рашистів загинули 58 людей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«В Авдіївці росіяни вбили 5 цивільних, у тому числі цілу сім’ю із чотирьох людей», - написав очільник області.

Він також зазначив, що ще одна людина загинула у Вугледарі. І нагадав, що сьогодні весь світ вкотре побачив справжнє обличчя росії, коли її армія цинічно обстріляла залізничний вокзал, де тисячі краматорців чекали на евакуацію. Зараз уже відомо про щонайменше 52 убитих і 109 поранених внаслідок удару російської Точки У, але ці цифри неминуче будуть зростати.

Окрім поранених у Краматорську, в області ще 4 людини поранені: дві в Авдіївці, один у Красногорівці та один у Вугледарі, констатував Кириленко.

Він повідомив, що вдалося уточнити інформацію щодо одного загиблого і трьох поранених у Маріуполі, але точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі встановити наразі неможливо.

Читайте також: Зеленський про Краматорськ: черговий воєнний злочин рф, за який спитають на трибуналі

«У росіян не залишилось нічого людського – і світ повинен це усвідомлювати та діяти відповідно», - наголосив керівник ОВА.

Згідно з інфографікою, яку опублікував Кириленко, загалом на 8 квітня (на 20.00), починаючи з 24 лютого, на Донеччині від дій російських загарбників загинули 215 та були поранені 728 мирних жителів регіону.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-