Шмигаль: Плани ворога зламано, але війна далека від завершення

Шмигаль: Плани ворога зламано, але війна далека від завершення

Укрінформ
Україна зламала плани російської федерації із захоплення країни, проте війна далека від свого завершення.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на брифінгу в четвер, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми із впевненістю можемо сказати, що черговий етап нашої визвольної війни завершився перемогою України. Плани ворога зламано. Російські терористичні війська вибито із Київської, Чернігівської та Сумської областей. Але війна далека від свого завершення. Ворог не полишає спроб захопити наші землі на сході й на півдні. Продовжує завдавати ракетних ударів по всій країні”, - зазначив Шмигаль.

Таким чином, сказав він, “зараз наше завдання – це з подвійними силами стати всі разом до роботи, аби продовжувати давати відсіч агресору”.

Читайте також: Шмигаль: увага уряду зосереджена на допомозі жителям звільнених від загарбників територій

“Ті території, які вже звільнені, ми крок за кроком будемо відбудовувати. Будемо допомагати всім, хто вимушено переїхав і хто залишився”, - наголосив Прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли й бомбардування мирних українських міст та селищ.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-