Солдати рф матимуть проблеми з припасами на сході України – британська розвідка

Солдати рф матимуть проблеми з припасами на сході України – британська розвідка

Укрінформ
За даними британської розвідки, російські солдати продовжуватимуть стикатися з проблемами недостатнього морального духу та нестачею припасів і особового складу, попри переорієнтацію сил на сході України.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Зазначається, що розвиток наступальних операцій сході України є основним напрямом діяльності російських збройних сил, російська артилерія та авіація продовжують завдавати ударів по лінії розмежування на Донбасі.

Удари росії по об'єктах інфраструктури всередині України, швидше за все, спрямовані на те, щоб знизити здатність українських Збройних сил поповнювати запаси та посилити тиск на українську владу, вважають у британській розвідці.

«Попри переорієнтацію сил та засобів тилового забезпечення для підтримки операцій на Донбасі, російські сили, ймовірно, продовжать стикатися з проблемами недостатнього морального духу та нестачею припасів та особового складу», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російські війська, за даними розвідки та спостереження за їхніми діями, проводять перегрупування, поповнення особового складу та забезпечення підрозділів ресурсами для нового масштабного наступу на сході України, який може відбутися за кілька тижнів.

24 лютого 2022 року російська федерація розпочала неспровоковану війну проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста та селища України, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-