Влада та армія вмотивовані робити все для перемоги – Шмигаль

Влада та армія вмотивовані робити все для перемоги – Шмигаль

Укрінформ
Українська влада, так само як і армія, вмотивована робити все для нашої перемоги.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав в інтерв’ю ВВС News Україна, передає Укрінформ.

«Так само, як наша армія – хлопці й дівчата в окопах на передовій захищають Україну, – ми надзвичайно вмотивовані робити все для нашої перемоги», – сказав Шмигаль.

За його словами, з першої хвилини війни всі працювали в Києві: Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради, значна частина урядової команди. Частину перемістили туди, де вони мають бути під час воєнних дій.

«Звичайно, у перші дні, як і всі люди, ми були надзвичайно схвильовані. Нині ми бачимо, в які страшні злочини все переростає – я вже не називатиму це війною – цей геноцид проти української нації, який вчиняє російська федерація, росіяни, путін. Завдання росії – просто стерти Україну з лиця землі», – підкреслив глава уряду.

Читайте також: Шмигаль в інтерв'ю ВВС процитував Черчилля: Дайте нам інструменти, і ми закінчимо цю роботу

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення росії в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-