МВС: Донбас - ключова точка, до якої прикута вся наша увага

МВС: Донбас - ключова точка, до якої прикута вся наша увага

Укрінформ
Російські агресори накопичують техніку і живу силу в напрямку Слов’янська та на півдні України.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі інформаційного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

«Ми очікуємо великих - насправді, найсерйозніших - боїв зараз на Донбасі, це ключова точка, до якої прикута вся наша увага», - зазначив він.

Радник глави МВС підкреслив, що впродовж останніх днів інтенсивність боїв дещо зменшилася, але це не означає, що ситуація починає нормалізовуватися.

Читайте також: Президент: Найскладнішою ситуація залишається на Харківщині та Донбасі

«Ми розуміємо, що росіяни накопичують велику кількість техніки і живої сили, по-перше, на напрямку Слов’янська. І були зафіксовані великі колони з Криму, які йдуть в напрямку Херсонщини, тобто по півдню України», - сказав Денисенко.

Також він наголосив, що за Маріуполь ведуться «бої, бої і ще раз бої».

Представник МВС додав, що є плани визволити Херсон від російських загарбників, і висловив сподівання, що «далі після слів будуть дії».

Читайте також: Кислиця: росія в ООН визнала, що веде війну, а не «спеціальну операцію»

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Українські сили оборони гідно дають відсіч ворогу, визволено тимчасово окуповані райони Київщини, Сумщини й Чернігівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-