Як путінська армія стала збіговиськом мародерів і вбивць - розповіді полонених вояків рф

Як путінська армія стала збіговиськом мародерів і вбивць - розповіді полонених вояків рф

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила відео з розповідями російських військовополонених про те, як “одна із найсильніших армій світу” перетворилася у збіговисько мародерів, вбивць і ґвалтівників.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Фейсбуці.

Один контрактник на відео повідомляє, що перед його батальйоном ставилося завдання за п'ять днів дістатися з Білорусі до Києва та захопити у столиці три мости. Натомість, щоб вижити, він здався у полон після 40 днів поневірянь.

Росіянин заявив, що, не маючи досягнень на полі бою, його колеги “відривалися” на безчинствах і мародерстві. Він зізнається, що бачив, як ті крали техніку, надувні човни, коштовності.

Полонений фельдшер зізнався, що “оказывал медпомощь сослуживцу, но за нами никто не подъехал, нас просто забыли. После этого ничего не оставалось, как сдаться”. Зі свого воєнного досвіду він зрозумів, що тут “люди живут своей жизнью и не хотят нашего освобождения”.

Третій військовий у відео ділиться з матір’ю прозрінням: “Них*я мы не освободители. Мы вторглись на чужую землю, и когда почувствовали свободу, …некоторые индивидумы вообще дома сжигали, оставляя жителей без крова… Я сам себе не могу объяснить, что я тут забыл. Погнался за большими бабками, как придурок”.

Як повідомляв Укрінформ, раніше СБУ оприлюднила перехоплену розмову російського військового, у якій той у розмові з дружиною визнав, що російські військові мародерствують і серед своїх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-