До деяких районів Попасної та Рубіжного через обстріли не можуть дістатися рятувальники та «швидкі»

До деяких районів Попасної та Рубіжного через обстріли не можуть дістатися рятувальники та «швидкі»

Укрінформ
До деяких районів Попасної та Рубіжного на Луганщині через обстріли російських військових не можуть дістатися ані рятувальники, ані лікарі "швидкої".

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляє у Телеграмі.

«Ситуація важка. До деяких районів Попасної та Рубіжного не можуть дістатися ані рятувальники, ані лікарі швидкої. Обстріли дуже щільні, тривають вуличні бої. У Рубіжному загиблих ховають у дворах», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Війська рф готуються до величезного прориву на Луганщині – Гайдай

Як повідомляв Укрінформ, в оперативній інформації Генштабу Збройних сил України станом на 06.00 5 квітня йдеться, що російські війська здійснюють перегрупування військ та зосереджують зусилля на підготовці наступальної операції на сході України з метою встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей. Поблизу населених пунктів Новотошківське, Нижнє, Попасна, Калинове, Степне, Рубіжне, Троїцьке, Новобахмутівка, Новоселівка друга противник проводив штурмові дії, успіху не мав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-