Зеленський переконаний, що в Україні буде мир, який неможливий без перемоги

Зеленський переконаний, що в Україні буде мир, який неможливий без перемоги

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що в Україні в будь-якому випадку настане мир, а мир не можливий без перемоги, у тому числі й у дипломатичному форматі паралельно зі збройним протистоянням.

Про це він заявив під час спілкування з іноземними ЗМІ у рамках поїздки на Київщину, повідомляє Укрінформ.

«Я вважаю, що в будь-якому випадку на території України точно буде мир. Україна не може жити у війні, тому що ми знаходимось у Європі, знаходимось у ХХІ століття, і ми прагнемо миру, і ми гідні його. Народ це показав, ЗСУ це показали. Тому повинен бути мир у нашій державі. Мир не може бути без перемоги. Перемога може бути у дипломатичному форматі паралельно з бойовими кроками нашої армії», - сказав Зеленський.

За його словами, «бойові кроки» українська армія демонструє щоденно, але це не просто, адже Україна не хоче втратити мільйони людей.

«Тому повинен бути той чи інший діалог», - зазначив Президент.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Українські сили оборони гідно дають відсіч ворогу, звільнили захоплені росіянами населені пункти Київщини та частково Сумщини й Чернігівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-