Зеленський: Наших військових і зброї немає на території рф чи білорусі

Зеленський: Наших військових і зброї немає на території рф чи білорусі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що українці воюють за свою державу виключно на своїй території.

Про це він заявив в інтерв’ю американському телеканалу CBS, повідомляє Укрінформ.

«Ми не боремось на чужій землі. Нашої зброї, наших військових немає на території білорусі, на території російської федерації», - відповів Зеленський на запитання, чи змінює Україна тактику ведення війни, зважаючи на нещодавні вибухи на території рф.

Президент також розповів, що на початку війни ракети, якими росіяни обстрілювали українські міста, летіли з території білорусі, однак Україна, попри свої можливості, не відкривала вогонь у відповідь по білоруській землі.

Як повідомлялося, уранці 1 квітня голова бєлгородської області рф в'ячеслав гладков заявив, що у місті бєлгороді, розташованому неподалік кордону з Україною, сталася велика пожежа на нафтобазі. Внаслідок НП постраждали двоє працівників.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-