Солдати рф відправляють з білорусі посилки з краденим в Україні

Солдати рф відправляють з білорусі посилки з краденим в Україні

Відео
Укрінформ
Опозиційне видання "Беларускі Гаюн" виклало в Мережу відео з камер спостереження, де зафіксовано, як у білоруському Мозирі російські військові відправляють поштою вкрадене у громадян України майно.

Про це видання повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Беларускі Гаюн” публікує 3 години записів з онлайн-камери кур'єрської служби у Мозирі, через яку окупанти-мародери відправляють вкрадені в українців речі”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що солдати зс рф відправляли крадені речі через відділення російської служби експрес-доставки СДЕК. "Ми отримали 3-годинний запис з відеокамери у цьому відділенні, який вівся з 11:30 до 15:00 2 квітня 2022 року", - зазначає видання.

Як уточнюється, до цього редакція проєкту лише припускала, що ці речі були вкрадені в Україні. А на відео чітко видно, що російські військові відправляють поштою телевізори, 4 коробки з кондиціонерами AKAI, електросамокат, алкоголь з цінниками, відеокарти, витяжки, акумулятори для авто та багато іншого, навіть можна побачити баул з українського ТЦ ”Епіцентр”.

При цьому також зафіксовані обличчя, номери телефонів та адреси доставки російських солдатів. У них видно шеврони 56-го гвардійського десантно-штурмового полку зс рф, який дислокується у Феодосії, в окупованому Криму.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників. У звільнених містах і селах зафіксовано масові вбивства росіянами мирних жителів.

Російські загарбники грабували людей та їхні будинки, відбирали золото, цінні речі, килими, пральні машини та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-