Українська ППО стала серйозною проблемою для загарбників – британська розвідка

Українська ППО стала серйозною проблемою для загарбників – британська розвідка

Укрінформ
Ефективна робота української системи протиповітряної оборони є серйозною проблемою для повітряних та ракетних операцій російських окупантів, адже знищити її вони виявилися нездатними.

Про це йдеться у звіті британської розвідки, оприлюдненому в ніч проти неділі, передає Укрінформ.

Повний контроль над повітрям був одним із основних завдань російської армії в Україні, проте росія виявилася нездатною знищити системи української ППО, внаслідок чого її літаки, як і раніше, вразливі.

"Нездатність росії виявити та знищити системи ППО серйозно підірвала її зусилля щодо встановлення широкого контролю над повітрям, що, у свою чергу, мало істотний вплив на її здатність підтримувати наступ своїх сухопутних військ на низці фронтів", - повідомили у відомстві.

Крім того, розвідка Британії підтвердила перегрупування ворожих військ.

"За останній тиждень спостерігалася концентрація російської авіації у напрямку південного сходу України, ймовірно, через те, що росія зосередила свої військові дії в цьому районі", – зазначено в документі.

Нагадаємо: допоки українська ППО знищує літаки окупантів, ЗСУ ефективно працюють по їхньому особовому складу. З 24 лютого до 2 квітня близько 17,8 тис. рашистів вирушили на концерт до кобзона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-