У Балаклії на Харківщині російські військові обстріляли лікарню

У Балаклії на Харківщині російські військові обстріляли лікарню

Укрінформ
Російські війська обстріляли районну лікарню у зайнятій ними Балаклії на Харківщині, близько 70 медиків і пацієнтів потребують евакуації.

Про це повідомив у Телеграмі голова Полтавської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Російські окупанти влучили у районну лікарню Балаклії. Будівля частково пошкоджена. Пацієнти та персонал потребують негайної евакуації, це близько 70 пацієнтів та медичний персонал. Робимо все, щоб це зробити і врятувати людей", - зазначив посадовець.

Синєгубов наголосив, що це черговий воєнний злочин проти мирних жителів Харківщини. Він нагадав, що Балаклія тимчасово зайнята загарбниками, міський голова пішов на співпрацю із окупантами.

"Обстріл мирного населення росією - це спроба окупантів звинуватити Збройні сили України у нападі на цивільних, це чергова цинічна брехня російської пропаганди та воєнна провокація", - заявив голова ОВА.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-