Данілов - про ймовірність застосування росією хімічної зброї: Ми маємо бути до цього готові

Данілов - про ймовірність застосування росією хімічної зброї: Ми маємо бути до цього готові

Укрінформ
Розповсюдження фейків, серед яких про нібито застосування Україною хімічної чи біологічної зброї, – це улюблена справа росіян, і треба бути готовими до того, що саме рф, яка використовувала в Сирії хімічну зброю, застосує її в Україні.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі UA:Разом сказав секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи розповсюдження росіянами брехні про наміри України застосувати біологічну зброю.

«Це улюблена справа росіян (розповсюджувати фейки – ред.). Ви знаєте, що вони, незважаючи на заборону взагалі всіх міжнародних інституцій про використання хімічної зброї, використовували її в Сирії. У нас чітко є усвідомлення, що вони можуть це зробити на території нашої країни. Ми маємо до цього бути готові. Наша медицина на сьогоднішній день пройшла певний вишкіл з цього приводу. Будемо вважати, що воно до цього не дійде», - заявив Данілов, додавши, що жодна цивілізована країна світу сьогодні не хоче мати справу з росією.

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда заявив, що ймовірність застосування росією ядерної зброї "стає все більш реальною".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-