До 9 травня путін ставить завдання закінчити війну парадом перемоги рф - Данілов

До 9 травня путін ставить завдання закінчити війну парадом перемоги рф - Данілов

Укрінформ
Повідомлення про відведення російських військ із території Чернігівської та Київської областей не повинно вводити в оману українське суспільство. Адже путін не полишив бажання знищити Україну й ставить завдання закінчити війну до 9 травня.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі UA: Разом повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи питання відведення ворожих підрозділів з території Чернігівської та Київської областей.

«путін не відкладає питання по знищенню нашої держави. Він тільки зараз переформатовує свої війська для того, щоб далі продовжувати завдавати удари по нашій країні. Я хотів би звернутись до всіх: не радійте на сьогодні від того, що нібито хтось їх (території – ред.) добровільно покидає. Це робота нашої армії, це робота наших Збройних сил, коли ми звільняємо свої міста один за одним. За кожним таким звільненням стоїть загибель наших хлопців і дівчат, які боронять нашу країну», - наголосив Данілов.

Він уточнив, що наразі російські загарбники переформатовують свої сили та планують іти в наступ, аби до 9 травня зруйнувати нашу державу.

«Ми пам’ятаємо, що у них є сакральний день - 9 травня, і до 9 травня путін ставить завдання закінчити парадом перемоги цю війну. Нам треба розуміти, що у нас попереду ще дуже багато боїв, нам треба боронити свою країну, і розслаблятися нікому не раджу», - наголосив секретар РНБО.

Данілов також відзначив, що ситуація на сьогодні не є радісною, як нам би хотілося.

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що росія проводить передислокацію на київському та чернігівському напрямках, частина ворожих військових з цих напрямків перекидається на схід України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-