Командир полку «Азов» спростував фейк про свою евакуацію з Маріуполя

Командир полку «Азов» спростував фейк про свою евакуацію з Маріуполя

Відео
Укрінформ
Командир полку «Азов» Денис Прокопенко нікуди не евакуювався та продовжує захищати заблокований російськими загарбниками Маріуполь.

Як повідомляє Укрінформ, про це командир заявив у відеозверненні, повідомляє в Телеграмі полк «Азов».

«Вчора з'явилася інформація про евакуацію командування полку "Азов". Командир на поле бою заходить першим і виходить останнім. Кидати на полі бою своїх підлеглих характерно для російських командирів, які не вважають своїх підлеглих за людей. Ворог біситься від неможливості захопити Маріуполь, тому приписує собі вигадані перемоги. Не розповсюджуйте неправдиву інформацію», – заявив Прокопенко.

Він наголосив, що командування полку та весь наявний особовий склад захищає місто та робить все можливе та неможливе, щоб Маріуполь залишився українським.

Як повідомлялося, російська агресія спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За словами Маріупольського міського голови Вадима Бойченка, станом на 27 березня у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить близько 5 тис. осіб, із них близько 210 дітей. У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі зараз перебувають близько 160 тис. мирних людей.

Маріуполь російські війська перетворили на величезну руїну, жителі від голоду непритомніють на вулицях, ворожі авіабомби живцем ховають їх у бомбосховищах.

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що війська росії майже знищили місто, тому з нього необхідно евакуювати всіх цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-