Піхота рф намагалась приховано атакувати ЗСУ під Мар’їнкою – їх «пригостили» свинцем

Піхота рф намагалась приховано атакувати ЗСУ під Мар’їнкою – їх «пригостили» свинцем

Фото
Укрінформ
У районі Мар’їнки Донецької області ввечері 30 березня військовослужбовці прикордонного підрозділу зірвали спробу здійснення російськими загарбниками прихованої атаки на позиції українських захисників.

Як передає Укрінформ, про це Державна прикордонна служба України повідомляє у Фейсбуці.

"Прикордонники виявили ворожу піхоту, яка приховано просувалася в напрямку позиції бійців Збройних сил України. Військовослужбовці Держприкордонслужби гостинно пригостили загарбників вогнем з автоматичних гранатометів і кулеметів. Після цього ворог заліг навічно", - ідеться в повідомленні.

За даними ДПСУ, від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну російські війська атакували згаданий прикордонний підрозділ майже 40 разів, зокрема артилерією, мінометами, піхотою, танками й авіацією.

Попри це, прикордонники разом із побратимами з інших складових Сил оборони України мужньо тримають свої позиції та наносять противнику значних втрат у живій силі і бронетехніці.

Як повідомляв Укрінформ, у зоні проведення операції Об'єднаних сил 30 березня українські захисники успішно відбили 5 атак російських загарбників. Зокрема знищили 15 артилерійських систем, 10 танків, 18 одиниць броньованої та 13 одиниць автомобільної техніки. Підрозділи протиповітряної оборони, зі свого боку, збили ворожий літак, три безпілотники та крилату ракету росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-