До Інтернаціонального легіону оборони України хочуть вступити 20-30 тисяч бійців – командир

До Інтернаціонального легіону оборони України хочуть вступити 20-30 тисяч бійців – командир

Відео
Укрінформ
Нині є дуже багато охочих приєднатися до Інтернаціонального легіону оборони України, близько 20-30 тисяч людей перебувають на кордоні між Польщею і Україною.

Як передає Укрінформ із посилання на Фейсбук ГУР МОУ, про це повідомив командир спецпідрозділу Інтернаціонального легіону оборони України при ГУР МО, позивний «Adviser».

«Бажаючих вступити в Легіон дуже багато. Це близько 20-30 тисяч які знаходяться на кордоні між Польщею і Україною. Ми не можемо всіх взяти. Ми відбираємо дійсно професіоналів, які знають, що таке спеціальне призначення», - пояснив «Adviser».

Він додав, що ці люди приїхали точно не заради грошей. «Їхня мотивація – підтримання миру і демократії у всьому світі. Те, що вони побачили, ті відео, спілкування з людьми які знаходяться на цій території, яке їх вразило, тому вони приїхали підтримати нас. Американці - це дійсно професіонали. У мене є люди з різних країн світу, вони дійсно професіонали», - сказав командир.

Він також розповів про свій досвід війни проти російської армії: «Російська армія для нас як солодка булочка. Для армії, яка воює 9 років. У нас воюють чоловіки, середній вік яких 30 років. А у них, те що я бачив, - по 50 кілограмів діти, які тримати зброю не вміють, не те що воювати. З достойним супротивником я стикнувся в Ірпіні».

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-