Верещук назвала маніпуляцією заяву росії про оголошення «режиму тиші»

Верещук назвала маніпуляцією заяву росії про оголошення «режиму тиші»

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук назвала маніпуляцією заяву російської федерації про оголошення 31 березня режиму тиші.

Як передає Укрінформ, про це Суспільне повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що у міністерстві оборони рф заявили, що з 10:00 31 березня оголошують «режим тиші» та відкривають додатковий гуманітарний коридор для евакуації мирних жителів та іноземних громадян з Маріуполя до Запоріжжя.

Своєю чергою, Верещук назвала це «черговою маніпуляцією» та наголосила, що дійсними є лише повідомлення української сторони з переліком маршрутів гуманітарних коридорів.

Як повідомляв Укрінформ, трьома погодженими гуманітарними коридорами 30 березня на власному транспорті до Запоріжжя доїхали 1530 людей.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-