Десантники зупинили колону ворожої техніки, яка йшла на Миколаїв

Десантники зупинили колону ворожої техніки, яка йшла на Миколаїв

Укрінформ
Військовослужбовці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва ДШВ ЗСУ зупинили колону ворожої техніки, яка рухалася до Миколаєва. Знищено три вантажівки з боєкомплектом, два паливозаправники та бойову машину десанту БМД-2.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Командування десантно-штурмових військ ЗСУ.

Так, повідомляється, що десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва ДШВ ЗС України Денис Ф. та Станіслав Т. під час ведення розвідки неподалік Миколаєва вчасно виявили колону російських окупантів, яка рухалась у напрямку обласного центру. Вони навели на неї вогонь приданого артилерійського підрозділу.

Небезпека для воїнів в цій ситуації полягала в тому, що їм, по суті, довелось викликати вогонь на себе, але це не зупинило відчайдухів.

"В результаті злагоджених дій розвідників та артилеристів було знищено три армійські вантажівки з боєкомплектом, два паливозаправники та бойову машину десанту БМД-2. Зазнавши значних втрат серед своєї військової техніки та особового складу, противник змушений був зупинити рух колони в напрямку Миколаєва та відступити", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники з 24 лютого по 29 березня втратили вже близько 17,2 тис. особового складу. Також ворог втратив танків ‒ 597, бойових броньованих машин ‒ 1710, артилерійських систем – 303, РСЗВ - 96, засобів ППО - 54, літаків – 127, гелікоптерів – 129, автомобільної техніки - 1178, кораблів / катерів - 7, цистерн з ПММ - 73, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 71, спеціальної техніки - 21, пускових установок ОТРК/ТРК - 4.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-