Ворога відкинули на 40-60 кілометрів від Кривого Рогу - Вілкул

Ворога відкинули на 40-60 кілометрів від Кривого Рогу - Вілкул

Відео
Укрінформ
Загарбницькі війська російської федерації не просто вдалося зупинити на підходах до Кривого Рогу - їх відкинуто на 40-60 км від міста.

Як передає Укрінформ, про це голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив у відеозверненні, опублікованому у Фейсбуці.

"Ворога не просто зупинено на всіх напрямках, а вже відкинуто назад. Він – на далеких підступах до міста. Сьогодні звільнено ще кілька населених пунктів Херсонської області й окупанти вже не знаходяться на відстані ближче 40 км від міста, а на деяких напрямках – 60 км. Лінія зіткнення знаходиться вже не на кордоні з Дніпропетровською областю, це вже Херсонська область", - повідомив Вілкул.

Він додав, що українські військові завдають істотної шкоди противнику. Захоплена російська техніка, яка тепер працюватиме на українську оборону.

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня Олександр Вілкул дав зрозуміти колишньому однопартійцю від Партії регіонів Олегу Царьову, що не співпрацюватиме з російськими загарбниками. Він також оприлюднив повідомлення Царьова, в якому той пропонував співпрацю з рф для "збереження міста та життя його мешканців".

24 лютого росія розпочала масштабне вторгнення в Україну.

Російська армія обстрілює та знищує ключові об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет, вчиняє інші злочини проти людяності.

Україна офіційно надіслала позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-