Новий випуск «По цимбалах з Романом Цимбалюком» присвячений країнам Балтії

Новий випуск «По цимбалах з Романом Цимбалюком» присвячений країнам Балтії

Відео
Укрінформ
У понеділок, 28 березня, об 11:00 виходить черговий випуск передачі «По цимбалах з Романом Цимбалюком».

У випуску – розмова з власним кореспондентом Укрінформу в країнах Балтії Олегом Кудріним про те, яким чином Латвія, Литва та Естонія планують убезпечити себе від загрози російського вторгнення.

У прямому ефірі Київ–Рига: як «стара Європа» переконалася в тому, наскільки обґрунтованими є побоювання «нової Європи» щодо агресивних намірів східного сусіда? Чому нині вважається, що під найбільшим ризиком «балтійського удару» кремля перебуває Литва, а не Латвія, як раніше? Якими діями три балтійські країни заслужили і продовжують заслуговувати звання головних, поряд із Польщею, адвокатів України. Маленькі країни – велике серце: як Естонія, Латвія та Литва приймають українських біженців.

Як повідомлялося, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач «По цимбалах з Романом Цимбалюком», присвячений українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства. У попередніх випусках на зв’язку були власкори Укрінформу в Нью-Йорку, Берліні, Брюсселі, Варшаві, Амстердамі, Відні, Анкарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-