У зоні ООС українські захисники відбили п'ять ворожих атак

У зоні ООС українські захисники відбили п'ять ворожих атак

Укрінформ
У зоні проведення операції Об’єднаних сил українські захисники в неділю успішно відбили п'ять атак російських загарбників

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

"Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито п'ять атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам", - ідеться в повідомленні.

Зокрема сьогодні Об’єднані сили знищили два танки, бойову машину піхоти та автомобіль противника.

Загалом протягом поточного тижня були відбиті 63 ворожі атаки. У результаті військовослужбовці знищили 80 танків, 72 одиниці броньованої та 48 - автомобільної техніки, 19 артилерійських систем, 7 безпілотних літальних апаратів, 14 літаків, гелікоптер та патрульний катер противника.

Також воїни Об’єднаних сил знищили сучасний російський комплекс радіоелектронної боротьби "Леєр-3" та захопили п’ять бойових броньованих гусеничних машин (БМП-3) ворога.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу, на Донецькому напрямку збройні сили російської федерації намагаються захопити Попасну, Рубіжне, Сєверодонецьк та Маріуполь. Успіхів не мають. Здійснили невдалу спробу штурму Красногорівки. Зазнали втрат, відійшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-