Армія рф готова втекти з України, але кремль вигадує нові «обіцянки» - перехоплена розмова

Армія рф готова втекти з України, але кремль вигадує нові «обіцянки» - перехоплена розмова

Аудіо
Укрінформ
Армія президента рф володимира путіна готова втекти з України, і для її втримання кремль придумує нові "обіцянки", про що свідчать чергові перехоплені розмови агресорів.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Так, згідно з розмовами, спочатку загарбникам обіцяли триденний "переможний марш. Згодом рашисти тримали своїх вояків обіцянками ротації. Одним говорили, що заберуть додому 19 березня, іншим – 25. Однак реальної можливості провести ротацію так і не знайшли, а для тих, хто під натиском українських захисників поступово втрачає надію, придумали нову дату – "кінець місяця".

"Ось що один із загарбників розповідає своїй дружині в рф: "…паника какая-то. Не могу больше…. Я тут нах*й никому не нужен…". Він намагається донести, що подальше перебування на війні для нього є просто нестерпним: "Каждый раз я просыпаюсь с такой радостью, что я проснулся. В Сирии такого не было. Ты понимаешь? В Сирии… моментов таких даже не было". І чим довше окупанти залишатимуться на нашій землі – тим важче їм буде прокинутися живими", - наголошують в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, в СБУ заявляють, що загарбники намагаються прорватися у місце дислокації своїх військових частин, але замість очікуваного відпочинку їх знову відправляють на війну в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-