Якщо західні партнери хочуть зупинити війну, вони мають закрити небо – Єрмак

Якщо західні партнери хочуть зупинити війну, вони мають закрити небо – Єрмак

Укрінформ
Якщо західні партнери України справді хочуть якомога швидше зупинити війну, яку росія розв’язала в нашій країні, вони мають закрити небо.

Як передає Укрінформ, про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак написав у Телеграмі після того, як в інтерв’ю Fox News розповів про ракетні удари по Львову, який знаходиться неподалік кордонів НАТО.

«Росіяни ведуть війну на всій території України. І якщо західні партнери справді хочуть її зупинити якомога швидше, як декларують це, то вони мають закрити наше небо. Це унеможливить бомбардування наших міст, цивільної інфраструктури», - зазначив Єрмак.

За його словами, українська влада нині чекає на відповідь партнерів щодо бойових літаків, але її досі немає. «Проте, в нас є стриманий оптимізм в певних питаннях, які стосуються наших інтересів», - додав керівник ОПУ.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-