У боях за Харківщину загинув командир добробату «Фрайкор» Георгій Тарасенко

У боях за Харківщину загинув командир добробату «Фрайкор» Георгій Тарасенко

Укрінформ
У боях за Харківщину загинув командир Добровольчого підрозділу «Фрайкор» Георгій Тарасенко.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба підрозділу, передає Укрінформ.

"У бою, обороняючи рідну Харківщину, загинув лідер і командир Добровольчого підрозділу «Фрайкор» - Георгій Тарасенко... В його останньому бою, проводячи контрнаступ на позиції ворога, він йшов першим у складі нашої бойової групи", - йдеться у повідомленні.

У "Фрайкорі" зазначили, що Георгій належав до націоналістичного руху з домайданівських часів, був учасником Революції Гідності, протистояв «рускій весні» в Харкові. У 2014 році в 17-річному віці пішов на фронт. У 2017 створив і очолив Добровольчий підрозділ «Фрайкор» і однойменну організацію. Під його командуванням фрайкорівці здійснили сім бойових ротацій на Донбас і стали на захист Харкова з першого дня повномасштабного російського вторгнення.

24 лютого розпочався новий етап російсько-української війни. Агресор обстрілює та руйнує в Україні ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-