У Міноборони України радять не вірити жодним російським джерелам інформації

У Міноборони України радять не вірити жодним російським джерелам інформації

Укрінформ
Заступник міністра оборони України Ганна Маляр порадила українцям не вірити жодному російському джерелу інформації, навіть опозиційному до влади рф.

Про це вона сказала в ефірі єдиного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

“Вони ведуть інформаційну війну. Тому я раджу взагалі не вірити жодному російському джерелу інформації. Навіть якщо це офіційні джерела. Вірити не можна, тому що вони працюють на свою внутрішню аудиторію і працюють як інструментом війни цією інформацією. Тобто вони її закидають з якоюсь метою”, - зазначила Маляр.

Окрім того, вона порадила не вірити навіть тій інформації, яку надають "опозиційні росіяни, які не підтримують війні та щиро допомагають Україні”.

“Чому теж не можна вірити? Тому що до них з великою імовірністю мають підходи ФСБ, і вони все одно цих людей як канали інформації будуть використовувати у своїх воєнних цілях. Тому на сьогодні для нас немає сенсу все, що вони там говорять, відстежувати. Це повинні робити фахівці, і ми це робимо. Ми бачимо, яким чином вони вибудовують своє інформаційне поле”, - наголосила заступник міністра оборони.

Водночас вона зауважила, що на сьогодні росіяни “інформаційно програють, але не варто недооцінювати ворога з точки зору воєнної потужності”.

“Ми не приховуємо, що в них і кількість більша, і зброї на момент початку війни більше. Тому наші Збройні Сили, попри те, що вони героїчно стоять, ми мусимо розуміти, що вони стоять проти дуже сильного ворога”, - підкреслила Маляр.

Як повідомлялось, 24 лютого з широкомасштабного вторгнення в Україну розпочався новий етап російсько-української війни. Російські війська обстрілюють та знищують в Україні ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-