«Люди дичают»: СБУ перехопила ще одну розмову російських про звірства загарбників

«Люди дичают»: СБУ перехопила ще одну розмову російських про звірства загарбників

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила ще одну телефонну розмову вояків «однієї з найсильніших армій світу», яка виявилася збіговиськом мародерів і ґвалтівників, і самі ж у цьому зізнаються.

Як передає Укрінформ, про це написала Служба безпеки України у Телеграмі.

«Самі загарбники у телефонних розмовах з близькими прямо зізнаються, що вбивають мирних українців і роблять страшні звірства. Чому? Бо «люди дичают». Щоправда, назвати їх людьми язик ніяк не повертається», - констатували в СБУ.

Там навели перехоплену розмову, в якій вояка з війська рф розповідає: «Тут люди уже дичают, не знают че делать иной раз: то с РПГ просто так еб*т, то 30-ку залпом въеб*т. В соседней вот деревне пацаны женщину взрослую изнасиловали и 16 летнюю девчонку».

А також додали, що навіть самому загарбнику гидко від цього. Солдат говорить, що ґвалтівників треба «расстрелять нах*й».

«І на них обов’язково чекатиме покарання! Наші захисники зроблять усе можливе, щоб кожен рашист отримав його вчасно і в повному обсязі. Бо такі звірства ми не пробачаємо!» - підкреслили в СБУ.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-