Загарбники намагаються замінити «розконсервованою» втрачену техніку – розвідка

Загарбники намагаються замінити «розконсервованою» втрачену техніку – розвідка

Укрінформ
Російські загарбники намагаються відновити втрати своєї військової техніки за рахунок знятої з тривалого зберігання і розгортають ремонтно-відновлювальну базу в Брянській області.

Як передає Укрінформ, про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

“Окупанти намагаються відновити втрати за рахунок техніки, знятої з тривалого зберігання. Зокрема, на аеродромі в смт Клімове Брянської області (35 км від кордону України) противник розгортає ремонтно-відновлювальну базу (РВБ). Наразі ворожа РВБ намагається "поставити в стрій" значну кількість техніки, яка прибуває зі складів тривалого зберігання. Стан цієї техніки здебільшого вкрай незадовільний, що унеможливлює її повноцінне використання”, - ідеться в повідомленні.

Також повідомляється, що одночасно створюються місця для зберігання техніки, виведеної з ладу на полі бою.

Загалом, інформують у розвідці, рф часто зіштовхується з проблемою неможливості відновлення техніки після «розконсервації» зі складів.

“З бойових машин повністю розкрадено оптичні прилади та електроніку з вмістом дорогоцінних металів. Зокрема, у 4 танковій дивізії рф з’ясували, що з 10 «розконсервованих» танків лише один знаходиться в більш-менш працездатному стані. Решта – повністю розукомплектовані. Частина з них не має навіть двигунів. На даний час плани з передачі на фронт техніки, знятої зі зберігання, фактично зірвано”, - ідеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється, що “за наявною інформацією, командир 13 танкового полку 4 танкової дивізії РФ – застрелився”.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-