У рф змінили риторику щодо вторгнення в Україну, росіян готують до менш грандіозних «перемог»

У рф змінили риторику щодо вторгнення в Україну, росіян готують до менш грандіозних «перемог»

Укрінформ
Командування генштабу збройних сил росії змінило риторику щодо цілей повномасштабного вторгнення в України, росіян готують до менш грандіозних "перемог".

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

Зокрема, начальник генштабу зс рф Сергій Рудський просуває наратив, що основна мета "спецоперації" в Україні - "повне визволення Донбасу", а про "денацифікацію" і "демілітаризацію" України Рудський останні кілька днів не згадує.

Крім того, міжнародний відділ пропагандистського медіа РИА публікує мапу, на якій зафіксовано, що російські війська протягом двох тижнів не здійснюють наступ у жодному напрямку.

"Більше того, на пропагандистській карті зображено скупчення українських військових біля тимчасово заблокованих окупантами українських населених пунктів", - ідеться в повідомленні.

Ці факти можуть свідчити про те, що ворог поступово змінює інформаційний ґрунт для російського населення. Оскільки "спецоперація" пішла не за запланованим у кремлі сценарієм, росіян готують до менш грандіозних "перемог", наголошують у Центрі протидії дезінформації.

Як повідомляв Укрінформ, у Пентагоні вважають, що росія зосередилася переважно на воєнних діях у Донецькій та Луганській областях, а не біля Києва, аби відрізати українські сили на сході від решти країни, намагаючись створити важелі впливу на переговорах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-