ЗСУ знищили комплекс радіоелектронної боротьби та вертоліт ворога на Харківщині

ЗСУ знищили комплекс радіоелектронної боротьби та вертоліт ворога на Харківщині

Укрінформ
На Харківщині ЗСУ знищили комплекс радіоелектронної боротьби та вертоліт ворога.

Про це написав у Телеграмі керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Наші мужні захисники знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби. Завдяки цьому комплексу окупанти “глушили” наш зв'язок, електроніку, роботу наших систем протиповітряної оборони і безпілотників, вели розвідувальні роботи. Це потужна операція! За яку ми всі вдячні нашим непереможним бійцям. Бо разом із ворожим комплексом, ЗСУ знищили близько 50 ворогів, які безпосередньо працювали з технікою", - написав керівник ОВА.

У Харківському районі мобільні підрозділи ЗСУ артилерією знищили ворожий вертоліт противника, який стояв просто на землі.

Зранку в тому ж районі 92-га механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема і командира роти. Бійці 92-ї бригади узяли в полон 17 загарбників, 15 з яких були мобілізовані з так званих "л/днр".

Як зауважив Синєгубов, наші військові відзначають вбоге екіпірування бійців із недореспублік, деякі з них перебувають у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння і цілковито деморалізовані.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-